VORES LEDERSKAB

 • Pastor Erling Laursen


  Han er Troens Ords seniorpastor, med en dyb passion og kald til at opbygge Kristi legeme i Danmark og ud over nationerne. Som en salvet prædikant og underviser, har han tjent som missionær i Østeuropa og etableret mange kirker og påvirket mange samfund med evangeliet om Jesus Kristus. Han har også været et redskab, Gud har brugt til at hjælpe inden for det sociale område i mange samfund i Østeuropa.


 • Pastor Stephen Moses


  Han er også pastor i Troens Ord med et kald og mandat til at opbygge Kristi legeme i Danmark. Han er gift med Caroline og sammen har de to børn, Christopher og Christina. Han er en salvet prædikant, underviser, lovsangsleder, musiker og visionær. Han er også grundlæggeren af Transforming Nations for Jesus, som er en endetids- indhøstningstjeneste, som rækker ud til nationerne med Jesu Kristi kærlighed. Transforming Nations i Danmark, springer ud fra Troens Ord.
  De tjener Gud sammen som familie.
 • Magni Joensen


  Med en rigdom af erfaring og af at have vandret i tjeneste i mange år, tjener Magni i lederskabet med styrke, tro og mod. Han er en excellent bibel udlægger og en mand med vision. Han er gift med Bente. De tjener Gud sammen som familie.


 • Jørgen Jørgensen


  En mand som er passioneret forelsket i Jesus og med et dybt ønske om at se Jesus manifesteret overalt. Jørgen tjener i lederskabet med et hjerte, der banker for at se Danmark og nationerne oplivet med Guds kraft. Hans år af vandring med Gud, gør at han trives i lederskabet. Han er gift med Irma og sammen har de sønnen, Phillip.
  De tjener Herren sammen som familie.